Nicolas Pépé kimdir, Beşiktaş, kaç yaşında, sevgilisi, evli mi, hangi takımda oynuyor, maaşı?

Nicolas Pépé
Nicolas Pépé


Nicolas Pepe, Beşiktaş'ın transfer gündemine bomba gibi düşen bir isim. Arsenal'den ayrılmak isteyen ve Türkiye'ye sıcak bakan Fildişi Sahilli yıldız, siyah-beyazlıların kanat bölgesine büyük bir katkı sağlayabilir. Peki, Nicolas Pepe kimdir, kaç yaşında, nereli, sevgilisi var mı, evli mi, hangi takımda oynuyor, maaşı ne kadar? İşte Nicolas Pepe hakkında merak edilenler...

**Nicolas Pepe kimdir?**


Nicolas Pepe, 29 Mayıs 1995 tarihinde Fransa'nın Mantes-la-Jolie kentinde dünyaya geldi. Fildişi Sahilli bir ailenin çocuğu olan Pepe, futbola Poitiers takımında başladı. 2013 yılında Angers'e transfer oldu ve burada profesyonel oldu. 2015-16 sezonunda Orléans'a kiralanan Pepe, 17 gol atarak takımının Ligue 2'ye yükselmesinde önemli rol oynadı.

2016-17 sezonunda Angers'e geri dönen Pepe, Ligue 1'de 33 maçta 3 gol attı ve Fransa Kupası finalinde oynadı. 2017-18 sezonunda ise Lille'e transfer oldu ve burada parladı. İki sezon boyunca Lille formasıyla 74 lig maçında 35 gol ve 17 asistlik performans sergiledi. 2018-19 sezonunda UNFP Ligue 1 Yılın Takımı'na seçildi.

2019 yılında ise Arsenal'e rekor bir bonservis bedeliyle transfer oldu. İngiliz ekibi, Pepe için Lille'e 80 milyon euro ödedi. Ancak Pepe, Arsenal'de beklenen performansı gösteremedi. Dört sezon boyunca Arsenal formasıyla çıktığı 112 resmi maçta 27 gol ve 21 asist üretebildi. FA Cup ve Community Shield kazanan Pepe, Mikel Arteta'nın kadro planlarında yer almadığı için ayrılmak istiyor.

**Nicolas Pepe kaç yaşında?**


Nicolas Pepe, şu anda 28 yaşındadır.

**Nicolas Pepe nereli?**


Nicolas Pepe, Fransa doğumludur ancak Fildişi Sahili vatandaşıdır.

**Nicolas Pepe'nin sevgilisi var mı? Evli mi?**


Nicolas Pepe'nin özel hayatı hakkında çok fazla bilgi yoktur. Ancak bazı kaynaklara göre Pepe'nin bir kız arkadaşı vardır ve adının Stephanie olduğu söylenmektedir. Pepe'nin evli olmadığı bilinmektedir.

**Nicolas Pepe hangi takımda oynuyor?**


Nicolas Pepe, şu anda Premier League ekibi Arsenal'de forma giymektedir. Ancak Beşiktaş'ın transfer listesinde olduğu iddia edilmektedir.

**Nicolas Pepe'nin maaşı ne kadar?**


Nicolas Pepe'nin Arsenal ile olan sözleşmesine göre yıllık maaşı yaklaşık 7 milyon eurodur.

Yorum Gönder

0 Yorumlar