Mauro Icardi'nin Eşi Wanda Nara Kimdir?

Wanda Nara
Wanda Nara


Mauro Icardi'nin Eşi Wanda Nara Kimdir, kaç yaşında, nereli?


Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, Arjantinli bir aktris, model, şovmen ve futbol menajeridir. 9 Aralık 1986'da Arjantin'de doğan Wanda Nara, ailesi aslen Lübnan asıllıdır. Küçük kız kardeşi Zaira Nara da model ve şovmendir.

Wanda Nara, 2008 yılında futbolcu Maxi Lopez ile evlenmiştir. Bu evlilikten üç çocuğu olmuştur. Ancak 2013 yılında Lopez'in takım arkadaşı Mauro Icardi ile yasak aşk yaşamaya başlamıştır. Bu durum büyük bir skandala yol açmıştır. Wanda Nara, Maxi Lopez'den boşandıktan sonra 2014 yılında Mauro Icardi ile evlenmiştir. Bu evlilikten de iki kız çocuğu olmuştur.

Wanda Nara, profesyonel kariyeri ve kişisel hayatı nedeniyle uluslararası basının ilgisini çekmektedir. Hem güzelliği hem de zekasıyla dikkat çeken Wanda Nara, eşi Mauro Icardi'nin de menajerliğini yapmaktadır. Ayrıca televizyon programlarına da katılmaktadır.

Wanda Nara'nın eski hali ise çok farklıdır. Estetik operasyonlar geçiren Wanda Nara, yüzünü ve vücudunu tamamen değiştirmiştir. Wanda Nara'nın eski hali ile yeni hali arasındaki fark görenleri şaşırtmaktadır.

Wanda Nara şu anda 36 yaşındadır. Eşi Mauro Icardi ise 29 yaşındadır. Aralarındaki yaş farkına rağmen mutlu bir evlilik sürdürmektedirler.

Yorum Gönder

0 Yorumlar