Arda Güler kimdir, kaç yaşında, istatistikleri nasıl, sevgilisi var mı?

Arda Güler
Arda Güler



Arda Güler kimdir? 


Arda Güler, 25 Şubat 2005 tarihinde Ankara'da doğan Türk millî futbolcudur. Orta saha mevkiinde oynayan Arda, Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'nin genç yıldızıdır. Transfermarkt'a göre piyasa değeri 11 milyon euro olan Arda, Türkiye U-17 ve A millî takım forması da giymiştir.

Arda Güler kaç yaşında? 


Arda Güler, 18 yaşındadır. Fenerbahçe ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunmaktadır.

Arda Güler'in istatistikleri nasıl? 


Arda Güler, 2021-2022 sezonunda Fenerbahçe formasıyla 30 maça çıkmış ve 7 gol, 6 asistlik performans sergilemiştir. UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi'nde de forma giyen Arda, bu turnuvalarda da 1 gol, 1 asist yapmıştır. Millî takım kariyerinde ise Türkiye U-17 ile 10 maçta 4 gol, A millî takım ile de 2 maçta forma giymiştir.

Arda Güler'in sevgilisi var mı? 


Arda Güler'in sevgilisi hakkında herhangi bir bilgi bulunmamaktadır. Arda, sosyal medya hesaplarında da özel hayatına dair paylaşımlarda bulunmamaktadır.

Arda Güler nereli?


Arda Güler, Ankara'nın Altındağ ilçesinde doğmuştur. Futbol kariyerine Gençlerbirliği altyapısında başlayan Arda, 2019 yılında Fenerbahçe'ye transfer olmuştur.

Arda Güler'in maaşı ne kadar?


Arda Güler'in maaşı hakkında kesin bir bilgi olmamakla birlikte, bazı kaynaklara göre Fenerbahçe ile imzaladığı son sözleşmede yıllık 500 bin euro garanti ücret aldığı iddia edilmektedir.

Arda Güler'in boyu kaç?


Arda Güler'in boyu 1.76 metredir. Ayak tercihi ise sol ayaktır.

Arda Güler hangi oyunları oynuyor?


Arda Güler'in oyun oynamayı sevdiği bilinmektedir. Özellikle FIFA serisinde kendisiyle oynamaktan keyif aldığını söylemiştir. Ayrıca PUBG Mobile gibi oyunları da arkadaşlarıyla oynadığı görülmüştür.

Arda Güler transfer olacak mı?


Arda Güler'in transfer olacağına dair herhangi bir resmi açıklama veya iddia bulunmamaktadır. Ancak Arda'nın gösterdiği performans ve potansiyel nedeniyle Avrupa'nın büyük kulüplerinin ilgisini çektiği söylenmektedir. Özellikle İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un Arda'yı yakından takip ettiği belirtilmektedir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar